enkeliporsas "Jos eläimillä olisi taivas, pistäisin porsaat jonotuslistan kärkeen. Karjuista ei ole niin väliä."

Kaikki blogit puheenaiheesta Nuorisoväkivalta

Härkää sarvista kiinni - asioista niiden oikeilla nimillä puhuen

Ainakin päivän HS ja Iltalehti uutisoivat väkivaltaisesta ryöstöstä Pasilassa.

Uutisen mukaan uhria oli tullut vastaan kolme tummaihoista nuorta miestä ja jotka olivat pyytäneet tupakkaa. Kielteisen vastauksen saatuaan tekijät alkoivat väkivaltaiseksi. Ei sinänsä mitään ennen näkemätöntä maailmassa.

Suomeen väkivallaton katupartio?

Äskettäinen katuväkivaltakeskustelu on kärjistynyt siihen pisteeseen, että nettimaailman tummissa syövereissä ollaan kuulemma puuhaamassa kostopartioita kadulle. Sellaisia emme tietenkään halua. Sen sijaan kannattaisi pohtia väkivallattomia katupartioita yhdysvaltalaisen Guardian Angelsin tyyliin.

 

Rikollisuus on lisääntynyt

Nuorisoväkivalta - asianomistajan puheenvuoro

Syyskuun alussa sain puhelun, jollaista kukaan teininuoren vanhemmista ei haluaisi. 14-vuotias poikani soitti, ettei ehtisi kotiin sovittuna aikana. Hän kertoi odottavansa ambulanssia. Minulta kesti 10 minuuttia ajaa pojan luo. Löysin poikani kadunreunassa verta syljeskelemässä. Kolme etuhammasta oli poikki. Vein pojan sairaalaan.

Tom Packalén – Poliisi, kansanedustaja, SANKARI

Monet ovat kiitelleet kansanedustaja Tom Packalénia (ps.) rohkeasta ulostulostaan liittyen Helsingissä esiinnousseeseen nuorisoväkivaltaan. Perjantaina 10.10. hän antoi Ylen A-studiossa ymmärtää, että hän on saanut tietoja poliisin esitutkintamateriaalista. Se, että kyseisen materiaalin levittäminen on laitonta, tuntuu olevan hyvin monelle yhdentekevää. Tällaisia asioita kun tuleekin paljastaa, vaikka keinot olisivatkin kyseenalaisia.

Isänmaa hälytystilassa

 

Rakas isänmaa. Tiedän, että siitä on pitkä aika kun viimeksi turvauduin sinuun. Ehkä olen pitänyt sinua itsestäänselvyytenä ja en ole huomannut kastella suhteemme kukkia. Mutta nyt tajuan, että mikään ei ole enää itsestäänselvyys. Minä tarvitsen sinua nyt enemmän kuin koskaan. Mistä nyt aloittaisin! Tuntemani Suomi on muuttunut. On ihan kuin en tuntisi Sinua enää. Minua pelottaa sillä et nykyään vastaa minun maailmankäsitystä. On muisto vain kun kevätjuhlissa vaalimme yhteisyyttämme Suvivirren sävelten siivittämänä. Nyt sekin pitäisi teurastaa suvaitsevaisuuden alttarille.

Packalénin suitset

 

Kun vuonna 2013 erityisesti Perussuomalaisten esillä pitämä  ns. pakkoruotsikeskustelu kävi ylikierroksilla ja eräät toimittajat saivat osakseen tappo- ja raiskausuhkauksia, kansanedustaja Tom Packalén kävi poliisitaustaansa vedoten neuvomassa ja rauhoittelemassa julkisuudessa:

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä