enkeliporsas "Jos eläimillä olisi taivas, pistäisin porsaat jonotuslistan kärkeen. Karjuista ei ole niin väliä."

Puolueneuvoston kokouksessa Lahdessa

Olin eilen Lahdessa Puolueneuvoston kokouksessa. Jussi Halla-ahon älykäs, mutta samalla sykähdyttävä puhe starttasi kokouksen komeasti käyntiin. Puheen voi kuunnella täältä.

Kokouksessa esitettiin Perussuomalaisten ohjelmien pääkohdat. Suomalaisuutta korostettiin, ja että suoraa puhetta ei saa pelätä. Valtio on olemassa ihmistä varten eikä toisinpäin. 

Selkeä teema oli Jotain rajaa.

Koska olin mukana hiomassa Eduskuntavaalien 2015 koulutuspoliittista ohjelmaa, luonnollisesti koulutuspoliittinen ohjelma kiinnosti eniten. On hienoa, että ohjenuorina ovat edelleen Koulutuksen rapautuminen pysäytettävä ja Opetuksen lähtökohdat kuntoon. Niin sen pitääkin olla. Perussuomalaiset korostavat perusasioita.

Kokouksessa sai esittää muutoksia ohjelmiin. Puoluehallitus sorvaa lopulliset ohjelmat hurjan vaalivuoden eväiksi. Ohjelmapuheita oli mielenkiintoista kuunnella, joukossa oli muutama hyvinkin intohimoinen puhe.

Toisin kuin Puoluekokouksessa, Puolueneuvostossa ei nuijita isoja päätöksiä kuten puheenjohtajiston valinta on. Siksi tunnelma oli leppoisa

Ylivoimaisesti parasta kokouksessa oli maakuntien edustajien tapaamiset. Täytyy myöntää, että varsinkin nyt, kun olen kaupunginvaltuutettu, ajatteluni on ollut liiankin Vantaa-keskeistä. Oli erittäin virkistävää kuulla, millaisten ongelmien kanssa maaseudulla painitaan.

Monta Facebook-kaveria tuli nyt nähtyä kasvokkain ensimmäistä kertaa. Tuttuja olivat, oli kiva jutella.

Kokouksen paras lohkaisu tuli Arto Luukkaselta: Timokratia on vaihtunut demokratiaan

Totta on.

https://kaiarilundell.blogspot.com/2018/09/puolueneuvoston-kokouksessa-lahdessa.html

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän beige03 kuva
Risto Laine

Jahka se ohjelma tulee luettavaksi, saatan jättää henkisen kotini Kokoomuksen ja äänestän jotain pommin varmaa täältä Hämeenlinnasta.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset